Колекція Kite 2019 стала ще цікавіше!

Опубліковано medved 22.03.2019 0 Коментарів

Колекція Kite 2019, стала ще цікавіше!

Стартує нова шкільна колекція широко відомої торгової марки Кайт 2019 года! Рюкзаки, ранці показані величезним асортиментом виробів ще більш стильної, цікавої і чарівної колекції 2019 року.

Майбутній першокласник мріє в мріях про красивий, яскравий та цікавий ранець. Батьки ж першокласника розраховують придбати правильний, зручний, що володіє високою якістю рюкзак для своєї дитини.

Так як же вибрати правильний ранець для майбутнього школяра?

Щоб не порушити настрій на навчання, не зіпсувати настрою своєму маленькому школяру, для початку потрібно поцікавитися, який ранець він хоче, з якими героями, якого кольору. Ранець гарний для батьків дитини, може зовсім бути не до душі Вашому чаду.

Наш магазин може запропонувати для першокласника рюкзаки та ранці, на Ваш вибір.

Різниця між рюкзаком і ранцем. Між собою вони відрізняються жорсткістю, але спинку ортопедичну жорстку мають і ті, і інші. Рюкзак м'якший, ранець має каркасну, тверду основу, що дозволяє першокласнику вдало складати книжки і зошити, нічого не пом'явши при цьому. Спинка ранця для першокласника повинна бути жорсткою, ортопедичною, але не твердою, обов'язково прошита поролоном для пом'якшення, щоб дитині нічого не давило.

Рюкзаки Kite дуже зручні для школярів. У них продумано все до дрібниць.

У всіх рюкзаках регулюються шлейки. Пластикові деталі відрізняються високою якістю. Якісний, добротний матеріал не промокає. У рюкзаках Kite безліч кишень і відділень.Передбачено кишеню, в який ідеально поміщається ланчбокс Kite. У бічні кишені можна помістити пляшечку Kite, а також термос Kite. Хороший рюкзак не повинен важити більше одне кілограма.

Для вибору розміру майбутнього рюкзака або портфеля, потрібно виміряти зріст дитини. Ви можете придбати на нашому сайті для початкових класів рюкзаки або ранці обсягом 6-15 літрів або 16-25 літрів, S або М розміру. S розмір (рекомендується на зріст дитини 15-130 см) або М розміру (підходить на зріст дитини 130-145 см). Для старшого шкільного віку L розмір (йде на зріст дитини 145-175 см).

Рюкзаки та ранці для школярів, представлені в нашому магазині, містять зображення з ліцензією FC Barcelona, ​​Discovery, Hello Kitty, Hot Wheels, Winx fairy couture, Transformers, FC Juventus, Apply Popcorn the Bear, Школа, My Little Pony і інші

Також в нашому магазині можна придбати для майбутнього першокласника сумки для спортивної форми для фізкультури, пенали, термоси, ланч бокси і пляшечки в школу, канцтовари з улюбленими героями, виконані в ту ж картинку, і вони складуть сучасний стильний модний комплект.

 Рюкзаки та ранці ТМ Кайт-ідеальний варіант ціна-якість.

Для школярів, які вважають себе досить дорослими, щоб ходити з рюкзаком з дитячим малюнком, ми можемо запропонувати різноманітний вибір однотонних рюкзаків, з цікавими і не помітними доповненнями.

Торгова марка Kite- це добротні, що володіють високою якістю товари з сертифікованих матеріалів.

 Ви можете купити продукцію ТМ Кайт в нашому інтернет магазині Доллі за найкращими і низькими цінами.

Loading...
Loading...
Loading...