Готуємося на 1 вересня!

Опубліковано admin 28.03.2018 0 Коментарів Статті для батьків,

Отже, менше тижня залишилося до 1 вересня і нового навчального року, тому настав час ще раз гарненько пройтися по списку необхідних покупок, для Вашої дитини.

 

Для багатьох 1 вересня це справжнє свято, наприклад для батьків або першокласників. Адже для батьків це можливість довгоочікуваного відпочинку, а для першокласників це початок нового майже дорослого життя.

 

Тут ми склали список всього необхідного для кожного юного школяра або школярки.

 

Товари для школярів.

 

По-перше це одяг, найкраще якщо у Вас буде декілька форм на випадок якщо дитина забруднить одну з них. Також холода уже не за горами і варто подумати про покупку теплого одягу дитині. Для школярів старшого віку також необхідно купити зручну спортивну форму.

 

Спортивне і шкільне взуття, ми також рекомендуємо мати кілька пар про запас. У нашому інтернет магазині Dolli є великий вибір: шкільного, демісезонного, літнього і зимового взуття для дітей різного віку!

 

Тепер шкільне приладдя:

 

Рюкзак або ранець. Ми рекомендуємо вибирати його разом зі своєю дитиною. Великий вибір ранців і рюкзаків ви можете знайти в нашому інтернет магазині Dolli, за найнижчими цінами в Києві та Україні.

 

Не забудьте також про мішки для змінного взуття, в яких Ваша дитина буде носити своє спортивне взуття на фізкультуру.

 

Щоб на робочому столі і в рюкзаку дитини завжди був порядок, необхідно придбати настільний канцелярський набір і пенал.

 

Кожні турботливі батьки, які думають про здоров'я своєї дитини, повинні придбати зручні та практичні ланчбокси, в які вони будуть збирати обід своїм маленьким учням.

 

Якщо Ваша дитина скептично налаштована до початку нового навчального року, тоді зробіть їй подарунок на 1-е вересня. Можна подарувати новий телефон, купити комп'ютерну гру, велосипед або подарувати своєму малюкові чудового друга: кошеня чи собачку. Порадуйте свою дитину, адже вона стала старше і відповідальніше.

 

Також, можна якось відзначити перший шкільний день, походом в кафе або на пікнік.

 

Якщо Ви ще не встигли купити всі необхідні речі своїй дитині тоді сміливо заходьте до нас в інтернет магазин дитячих товарів Dolli, де Ви легко зможете знайти все необхідне за найнижчими цінами в Києві та Україні!

Loading...
Loading...
Loading...